Novinky a akce 2011

18. - 22. 12. 2011 - Vánoční trhy

Přijeďte navštívit tradiční vánoční trhy do Hradce Králové. Uvidíte ukázky lidové tvorby a řemesel,centrum města ožije duchem Vánoc. Můžete se těsit na stylově laděný kulturní program.

12. – 13. 11. 2011 - HRADEC KRÁLOVÉ OPEN 2011 - IDSF OPEN

Mezinárodní taneční soutěž pro děti,juniory,mládež,dospělé a seniory. Předpokládaná účast 20-25 zemí města. Získané body na soutěži se započítávají do světových rank listů – žebříčku světových tanečních párů.

3. – 13. 11. 2011 - HUDEBNÍ FÓRUM HRADEC KRÁLOVÉ

Festival světové soudobé hudby,jehož spolupořadatelem je Český Rozhlas 3 - Vltava,který jednotlivé koncerty živě přenáší. Koncerty jsou doplněny světelným designem. Vybrané koncerty vysílá i EBU.

10. - 15. 10. 2011 - JAZZ GOES TO TOWN

Týden trvající mezinárodní přehlídka jazzové hudby,každý den 1-2 koncerty,vyvrcholí hlavním festivalovým večerem,kde se představí čtyři soubory špičkové české,evropské i světové úrovně. V dramaturgii je žánrově zastoupeno blues,mainstream,free jazz,funky,word music,big bandy,sólo piano recitál. Představí se i mladá nastupující generace českých muzikantů. Během festivalového týdne se posluchačům představí přibližně 20 hudebních souborů v pestré dramaturgické nabídce.

28. 9. – 28. 10. 2011 - ČEKÁNÍ NA VÁCLAVA

Divadelními festivaly velkých malých divadel ČEKÁNÍ NA VÁCLAVA naplno startuje každá nová divadelní sezona v Hradci Králové. Propojuje základní cíle naší obecně prospěšné společnosti a to jak uváděním stále velmi kvalitních titulů ve vlastní produkci,tak je také směle dávat do kontextu s jinými výraznými počiny v českém i evropském prostoru.

17. 9. 2011 - KRÁLOVÉHRADECKÉ KRAJSKÉ DOŽÍNKY

Královéhradecké krajské dožínky patří od roku 2004 k největším akcím kraje s návštěvností přes 30 tisíc lidí. Ocenění zde přebírají nejlepší potravinářské a zemědělské firmy. Bohatý kulturní program doplňuje přehlídka hospodářských zvířat a zemědělské techniky.

3. - 4. 9. 2011 - CZECH INTERNATIONAL AIR FEST – CIAF

Královéhradecké letiště opět přivítá jedinečnou atraktivní podívanou - CIAF. Letecká akce se zahraniční účastí je zaměřena na přehlídku vojenských letounů a sportovní akrobacii,pokračuje tím v tradici velkých leteckých dnů CIAF v Hradci Králové.

27. - 29. 8. 2011 - GRAND PRIX MĚSTA HRADEC KRÁLOVÉ V PARKUROVÉM SKÁKÁNÍ

Třídenní závody v parkurovém skákání. Soutěže pro kategorie děti,junioři,mladí jezdci a senioři. Doprovodný program pro děti i dospělé. Těšit se můžete na jízdu na čtyřkolkách,oslících a ponících,výstavu zahradní techniky,osobních automobilů a trucků.

27. 8. 2011 - 9. MEZINÁRODNÍ NÁBŘEŽÍ PAROMILŮ

Tradiční setkání milovníků páry,expozice hasičské techniky,parních strojů a vozidel,železničních modelů,modelů lodí i skutečných parních lodí,parocyklů a parních kol,dětské železnice a jiné.

18. – 20. 8. 2011 - FESTIVAL HIP HOP KEMP

Hip Hop Kemp festival se za 9 let svého trvání stal největší hiphopovou přehlídkou v Evropě. Každoročně se na něm představuje přes 500 hudebníků,tanečníků,sportovců a dalších performerů z celého světa. Hip Hop Kemp je festival s neopakovatelnou atmosférou,která se musí zažít!

1 2 3 >>